Tips bij horeca vrieskast kiezen

Ben jij op zoek naar het goed bewaren van al je producten? Met een horeca vrieskast heb jij een slimme oplossing voor dat probleem. Vaak zitten je koelingen overvol en kun je wel wat extra ruimte gebruiken om spullen te bewaren. Daarbij blijven producten langer goed als ze bewaard worden bij een temperatuur lager dan het vriespunt. Er zijn allerlei soorten modellen die producten voor jou bevroren bewaren. In dit artikel geven we je tips om te ontdekken welk model het beste past bij jouw wensen. Lees snel verder als jij je aan het oriƫnteren bent of als jij op het punt staat om een investering te doen.

Bepaal de capaciteit die je nodig hebt voor je horeca vrieskast

Bij horeca vrieskast raden we je aan om eerst te bepalen welke capaciteit je nodig hebt. Daarmee bedoelen we onder meer de hoeveelheid producten die je wilt kunnen invriezen. Hou er daarbij rekening mee dat je niet te voorzichtig rekent. Je kunt beter wat ruimte overhouden dan na de aanschaf ontdekken dat je nog steeds vriesruimte tekort komt. Daarnaast is het slim om te bepalen hoeveel power het apparaat moet hebben. Als je vaak de deur moet openen dan is het slim om een model te kiezen dat een groot vriesvermogen heeft. Dat geldt ook voor een model dat op een plek staat waar het erg warm kan worden.

Horeca vrieskast beschikbare ruimte

Dan is het goed om te kijken wat de beschikbare ruimte is voor de horeca vrieskast. Als je veel ruimte hebt dan kan het interessant zijn om een vriescel aan te schaffen. Zeker als je veel producten hebt die onder het vriespunt bewaard moeten blijven. Met een cel heb je alle ruimte en kun je naar eigen inzicht een indeling maken. Zo kun je jouw spullen overzichtelijk bewaren. Bij minder ruimte kun je kiezen voor een liggend model of een staand model. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur wat je het handigst vindt. Verder zijn de modellen in verschillende maten te verkrijgen.

Kies het model dat het beste past

Bij een horeca vrieskast wil je het model dat het beste bij je past. Als je het niet nodig vindt om spullen overzichtelijk op planken te bewaren dan kan een liggend model goed zijn voor je. Hier kun je bijvoorbeeld ijsjes in bewaren in rekken. Een staand model kan handig zijn als je wat meer overzicht wilt hebben op de voorraad in het model. Een grote vriescel is handig als je veel producten bevroren bewaart en het overzicht wilt houden.

Horeca vrieskast indeling ontdekken

Elke horeca vrieskast heeft een andere indeling. Ga voor jezelf eens na wat je prettig vindt en wat handig is voor je mensen. Ben je blij met je huidige apparaat of zou je liever dingen anders willen? Hou je van lades of rekken die je uit kunt trekken of vind je het prima om van bovenaf spullen uit een liggend model te pakken. Laat je adviseren door een expert als je niet goed weet wat het beste werkt voor je. Een expert kan je altijd verder helpen zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Ben je ook benieuwd naar de andere mogelijkheden? Bekijk dan ook zeker horeca vaatwasser.